Badeferie i Thailand | Koh Yao og Phuket - Lords Travel

Familie Badeferie i Thailand

Kombinationsrejse til det uspoleret Koh Yao med Phuket

Thailand er vores foretrukne rejseland når vi vil skifte vinterkulde og hverdag ud med palmesus og baretæer på gyldne sandstrande. På denne familieferie til Thailand, har vi kombineret 5 nætters ophold på det familievenlige 4-stjernet Paradise Koh Yao Resort med den traditionelle badeferie på Phuket. Paradise Koh Yao ligger i en idyllisk og ugeneret bugt på den nordøstlige side af Koh Yao Noi. Den samlet transport tid fra Phuket eller Krabi lufthavn er ikke meget over en time og derfor perfekt til en familierejse hvor der skal tages hensyn til de små. Her oplever I strandlivet i Thailand væk fra charterturismens højborge, og i naturskønne rammer, med optimale betingelser for at styrke familiens bånd.

Efter 5 nætters fredsommelig ophold på Paradise Koh Yao og inden I får ø-kuller, sejler I gennem den smukke skæregård i Phang-Nga bugten til Thailands største ø, Phuket. Her skal I indlogere jer på Phukets nok mest børnevenlige førsteklasses familieresort, Katathani Phuket. Katathani er en klassiker og er ideelt placeret ca. midt på Phukets bedste strand, Kata Noi. De næste 5 nætter har I nu mulighed for at opleve dette fantastiske familieresort men hvor, i modsætning til Paradise Koh Yao, er i gå-afstand til at opleve gadekøkkener, strandrestauranter og lokale butikker. En klassisk badeferie til Thailand, hvor I oplever det bedste af begge verdener, fredsommelighed og oplevelse.

Gode Grunde til at vælge denne familierejse til Thailand

  • Ønsker du primært en afslappende badeferie til Thailand, men vil gerne kombinere et hideaway resort oplevelse på en trope-ø, med et familievenligt resort med mange faciliteter og en ø med et godt turistinfrastruktur til kulinariske oplevelser, shopping m.m., så er denne rejse oplagt til jer. 
  • Denne Thailand rejse kan sammensættes med flere kombinationsmuligheder. Vi har nøje udvalgt hotellerne til denne pakkerejse, men kan udskiftes med andre, hvis I har udset noget specifikt. Det er ligeledes muligt at forkorte og forlænge rejsen ift. jeres ønsker og behov. Vi giver altid en ærlig og oprigtig mening om hvad der vil passe jer bedst.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Thailandsrejse til jer med mindeværdige oplevelser.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse