Klassisk Malaysia Rundrejse - Lords Travel

Klassisk Malaysia Rundrejse

En klassisk rundrejse til Malaysia, der åbner dørene til landets fascinerende historie, gastronomiske fristelser, kulturøen Penang, den vidunderlige trope-ø Langkawi samt Kuala Lumpurs moderne bykultur. Begynd din Malaysia rejse på vestkysten med at opleve kulturøen Penang, som byder på flotte kystlandskaber og Georgetowns imponerende kineserkvarter og Malaysias største buddhisttempel Kek Lok Si. I oplever lidt af det hele og får mulighed for at smage på Penangs gadekøkkener om aften med en guide. Dernæst fortsætter rejsen til den sublime trope-ø Langkawi, der frister med turkisblåt vand og kridhvide strande. Langkawi byder dog på meget mere end blot sol og strand. Langkawi er utrolig frodigt og kan byde på store naturoplevelser. Tilsidst, tag på opdagelse i det pulserende shoppingmekka Kuala Lumpur, hvor verdens højeste tvillingetårne, de imponerende Petronas Twin Towers, som regel altid anes ud af øjenkrogen.

Gode grunde til at vælge denne Malaysia Rundrejse

  • Alsidig og populær Malaysia rejse for førstegangsrejsende til Malaysia.
  • Man oplever halvøens største højdepunkter: kulturøen Penang, trope-øen Langkawi og storbyen Kuala Lumpur.
  • Hos Lords Travel kører du ikke rundt i overfyldte busser. Vores rundrejser er individuelle rundrejser, der næsten altid tager udgangspunkt i privat engelsktalende guide og chauffør. Det er nogle gange lidt dyrere, men sikre at rejsen foregår på jeres præmisser. Det er luksus du har råd til.
  • Selvom vi gør os umage med at tilrettelægge den optimale Malaysia rundrejse, så skal rejserne på vores hjemmeside kun betragtes som forslag. Vi tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker. Så der er altid plads til en god snak om små og større afvigelser, hvis du har særlige ønsker. 
  • Ring eller skriv til os om din feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Malaysia rejse til jer med mindeværdige oplevelser.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse