Se vores håndplukkede hoteller i Thailand - Lords Travel

HOTELLER I THAILAND

Lords Travels Hotelklassifikation

Lords Travel var blandt de første til at arrangere rejser til Thailand. Vi har derfor et indgående kendskab til hotellerne. Alle de hoteller og resorts, vi anbefaler jer på rejsen til Thailand, er underlagt Lords Travels omfattende kvalitetstjek. Det indebærer, at vi ofte kategoriserer et hotel en halv eller hel stjerne lavere end andre rejsearrangører for at sikre, at hotellet lever op til både vores og jeres forventninger. I enkelte tilfælde har vi valgt at opgradere et hotel eller resort, da vi ved selvsyn har konstateret, at de byder på et exceptionelt serviceniveau og stemning.

Det enkelte hotels kategorisering er ikke udelukkende baseret på de fysiske faciliteter, men strenge udvalgskriterier i forhold til beliggenhed, service og ikke mindst atmosfære. 

 


Vores udvalg af byhoteller og strandresorts

Vi praler ikke med Danmarks største udvalg af hotelmuligheder i Thailand. Tværtimod. Vi håndplukker resorts og har kun aftaler med de bedste. Dem kan vi til gengæld tilbyde til samme pris eller billigere, end du kan finde på nettet. Fælles for dem alle er en høj standard, der giver plads og tid til at nyde både stedet og hinanden, og derfor handler det ikke udelukkende om pris eller stjerner, når vi udvælger de hoteller, vi samarbejder med. Faktisk vil vi hellere sende jer afsted til et charmerende 4-stjernet resort med personlig service end et 5-stjernet hotel, hvor personalet end ikke kan trække på smilebåndet.

Vores resorts ligger ofte i private bugter – helst et stykke væk fra charterturismen. Det betyder konkret, at de som regel ligger 10 – 15 minutters kørsel fra de livlige områder, hvor det største udvalg af spisesteder og lokale butikker findes. Og det er et helt bevidst valg. Vi ønsker nemlig at give vores Thailandsrejsende en fredfyldt og tidsløs base, hvorfra man efter eget valg og i eget tempo kan tilvælge de aktiviteter, restauranter eller markeder, som man har lyst til at besøge. Det giver efter vores mening de bedste betingelser for den ro og fordybelse, der fra de fleste af vores kunder blev efterspurgt, når rejsen bliver bestilt. Og det er uanset, om I rejser som par, familier eller på en såkaldt 3-generationsrejse. 

HVORFOR BO PÅ ET AF LORDS TRAVELS UDVALGTE HOTELLER?

  • Vi er kræsne. Vi udvælger kun det bedste.
  • Fordi vi mener ikke at det dyreste altid er det bedste.
  • Vi udvælger udfra strenge kvalitetsparametre, ikke lobbyens udseende.
  • Vi har erfaringen og har set på hundredevis af hoteller og resorts i Thailand siden 1986.
Hoteller:
Surin Phuket

Surin Phuket

 

The Surin er et af Østens mest afslappende strand resorts. Dette luksus-hideaway er gemt i et frodigt åndehul med udsigt til Pansea-bugten, kendt for den flotte sandstrand og smukke solnedgang. I oplever Phuket som øen var, før turisterne kom. 

LÆS MERE
Tongsai Bay Cottages

Tongsai Bay Cottages

 

Tongsai Bay Cottages er et af Koh Samuis mest charmerende boutique resorts med ialt 89 suites og villaer, som ligger i sin egen bugt på 25 hektarer, med privat strand lige nord for den populære og pulserende Chaweng strand. Affordable Luxury.

LÆS MERE
The Sarojin Khao Lak

The Sarojin Khao Lak

 

Det femstjernet boutique-resort The Sarojin i Khao Lak er ideelt til romantisk parferie, som ønsker gastronomisk forkælelse og velvære. Dette prisvindende resort er en oase af luksus- og en af vores favorit strandresorts i Thailand.

LÆS MERE
JW Marriott Khao Lak

JW Marriott Khao Lak

 

JW Marriott Resort i Khao Lak er et af den kendte kædes bedste familiehoteller. Et fyrsteligt nyrenoveret resort med pragtfulde faciliteter i luksuriøse tropiske omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien.

LÆS MERE
Pimalai Resort Koh Lanta

Pimalai Resort Koh Lanta

 

Pimalai Resort & Spa er uden tvivl Koh Lantas bedste resort og byder sine gæster på en af Thailands absolut bedste strande.

LÆS MERE
Shangri-la Bangkok

Shangri-la Bangkok

 

Shangri-la Bangkok er et af Bangkoks mest gennemførte og ikoniske luksushoteller med idyllisk placering ved Chao Phraya floden.

LÆS MERE
La Flora Resort Khao Lak

La Flora Resort Khao Lak

 

La Flora Resort er Khao Laks bedste 4-stjernet strandresort med centralbeliggenhed. Value for money.

LÆS MERE
Anantara Riverside Bangkok

Anantara Riverside Bangkok

 

Anantara Riverside Bangkok er et gennemført førsteklasses byhotel i resort-stil. En af vores favoritter.

LÆS MERE
Sukhothai Bangkok

Sukhothai Bangkok

 

The Sukhothai er blandt Thailands fornemste og mest eksklusive byhoteller. En af Bangkoks bedste oplevelser.

LÆS MERE
Se vores rejser til Thailand
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse