3 Generationsrejser | Luksus familieferie i Thailand med flere generationer - Lords Travel
Søg i artikler efter kategori
Destinationsartikler Artikler om Rejsetyper Andre Artikler
03. oktober 2019 | Ø-Hop | Tre-Generationsrejser | Thailand

Palmesus og strandlykke i familie-albummet

En vinterrejse med tropestemning i Thailand gav tre generationer i familien Lindeløv fælles oplevelser, tid til samvær og et afbræk fra en travl hverdag.

Af Anna Keemink
Familien Lindeløv på udflugt på longtail båd i Thailand


Vi rejser verden rundt. Det har en af Danmarks mest kendte erhvervsmænd, den tidligere direktør i store virksomheder som Tulip, Carlsberg og Royal Copenhagen Flemming Lindeløv, så sandelig også gjort. På forretningsrejser har han haft mange store oplevelser, som er de færreste forundt – heriblandt middage hos den japanske kejser og hos kongen af Thailand. Men at rejse med sine nærmeste er alligevel noget andet. 
Når Flemming og Elsebeth Lindeløv kigger på billederne fra familieferien i Thailand, vælter de gode minder frem om dage med masser af tid og fælles oplevelser. I anledningen af Flemming Lindeløvs 70-års fødselsdag havde ægteparret inviteret deres to børn, to svigerbørn og to børnebørn på vinterferie med ønsket om tid til nærvær og fælles oplevelser – og en pause fra hverdagens stress og jag. At valget faldt på Thailand som destination, var ikke tilfældigt. 
»Da vi skulle lave en familierejse, var det meget hurtigt at konkludere – pga. tryghed, maden og klimaet – at jeg meget gerne ville vise min familie Thailand,« siger Flemming Lindeløv.
Thailand er den perfekte destination for livsnydere, som ikke går på kompromis med kvaliteten af deres rejse, og som søger de optimale rammer for en ferie, der skal skabe værdifulde øjeblikke af nærvær og glæde.
»Da vi havde små børn med, så var det også et trygt og forholdsvis ufarligt sted at tage hen,« tilføjer Elsebeth Lindeløv.

 

Eksotisk øhop

Ægteparret fra Hellerup er vant til at rejse – både i forbindelse med deres arbejde, som par og sammen med deres børn. Men da rejsen til Thailand skulle planlægges, valgte de at få hjælp hos Lords Travel for at være sikre på, at det hele ville klappe på ferien.
»Vi plejer at planlægge vores rejser selv, men da vi nu skulle rejse forholdsvis langt flere generationer sammen, så skulle tingene bare fungere. Vi ville ikke risikere selv at vælge noget forkert i forhold til transporten mellem de destinationer, vi havde valgt. Vi valgte Lords Travel, fordi flere af vores venner har rejst med dem og rost dem til op over skyerne,« fortæller Elsebeth Lindeløv.
Når rejsen går til Thailand, er det på mange måder oplagt at besøge flere forskellige destinationer, ligesom Familien Lindeløv gjorde det. Det er både nemt og eksotisk at tage på øhop og kombinere flere tropeøer, og man får chancen for at opleve landets forskellige sider. Man ser et varieret lokalliv og en natur, der ændrer karakter fra sted til sted.
Familien Lindeløv besøgte på deres ferie øen Koh Yao, hvor de boede i skønne og autentiske beach bungalows på Koyao Island Resort, og Phuket, hvor JW Marriott Phuket dannede den luksuriøse ramme for den anden halvdel af ferien. At kombinere de to steder var rejsebureauets idé, og familien havde en god oplevelse med at være på to forskellige destinationer. 
»Det var ikke noget problem at rejse mellem de to destinationer, fordi det var planlagt så fint, og skiftet mellem de to hoteller gav rejsen en ekstra dimension,« fortæller Flemming Lindeløv.

 

Oplevelser for alle

I løbet af ferien fik familien Lindeløv både tid til at dase og bade fra de lækre tropestrande og rig mulighed for at suge masser af forskellige oplevelser til sig. De var bl.a. på bådture, dyrkede yoga, sejlede på SUP-boards og fik thaimassage. Alle – både unge og ældre – tog de nye og eksotiske oplevelser ind.
»Selv vores børnebørn på tre og seks år nød at få thaimassage hver dag. Det var virkelig sjovt at opleve,« fortæller Flemming Lindeløv.
Selvom familien lavede mange aktiviteter sammen, var de også opmærksomme på, at en god familieferie ikke nødvendigvis indebærer, at hele familien skal være sammen døgnet rundt. Der skal også være mulighed for at trække sig lidt tilbage.
»Når man er afsted tre generationer, skal man passe på, at man ikke er dominerende og dikterende, eller at man skal være sammen hele tiden. Det er meget vigtigt, at hver familie og hver person kan have et frirum til at læse en bog eller gå en tur,« lyder hans råd.

 

Minder for livet

Når man ser ægteparret kigge begejstret på de mange feriebilleder og hører dem fortælle om rejsen og alle minderne, er man ikke i tvivl om, at turen har gjort stort indtryk, og at investeringen i fælles oplevelser og minder har givet dem mere værdi, end de havde turdet håbe på. Flemming Lindeløv fortæller bl.a., at familien blev knyttet sammen på en rigtig god måde og havde tid til at fordybe sig i snakke og oplevelser fra hverdagen, og at ferien gav hele familien et energiboost.
»Man kan få sovet ud og ladet batterierne op. Man er et helt andet menneske, når man kommer hjem,« siger Flemming og tilføjer, at ferien har gode langtidseffekter: »Det, man har tilbage bagefter, er minderne. Vi har haft nogle gode, varme stunder sammen,« siger han og sætter dermed ord på tregenerationsrejsens vigtigste formål – nemlig at flette familiens medlemmer sammen, få dagligdagens rutiner på afstand og skabe fælles minder, som varer ved, længe efter at flyet letter fra feriedestinationen. 

 

 

FAKTA

 • Familien Lindeløv rejste til Thailand i slutning af januar 2019.
 • De boede på Koyao Island Resort og JW Marriott Phuket.
 • Rejselængde: 2 uger.
 • Familien består af:
  Flemming Lindeløv, erhvervsmand og bl.a. tidligere direktør i Tulip, Carlsberg og Royal Copenhagen.
  Elsebeth Lindeløv, tidligere lærer.
  Therese Lindeløv-Kristensen
  Michael Kristensen
  Herman Lindeløv Kristensen (6 år)
  Esther Lindeløv-Kristensen (3 år)
  Anders Lindeløv
  Maja Andersen


Tilbage
Destinationsartikler
Artikler om Rejsetyper
Andre Artikler

Kunderne siger

 • Vi hørte tilfældigvis om Lords Travel, men vi har nu brugt dem 3 gange til store generationsrejser med 15 personer til Thailand, Mauritius og Maldiverne. Man får altid en utrolig personlig og grundig service, og lokalkenskabet er i top så man får svar på alle spørgsmål. Vi har oplevet at Lords Travel er super opmærksomme på at få det bedste tilbud skruet sammen med fokus på value for money, efter vores fremlagte budget. Vi har haft nogle fantastiske rejser med Lords Travel og glæder os allerede til vi skal afsted igen.
  Marie Thyssen Christoffersen, Risskov
 • Har rejst mange gange på ferie planlagt af Lords Travel. Alting er i orden. Anbefalinger, flyrejsen, afhentning i lufthavn, hoteller mm. Kan kun varmt anbefale Lords Travel. Vores foretrukne rejseagent.
  Camilla Meisner-Jensen, København
 • Lords Travel har igennem en årrække arrangeret min families internationale rejser. Til stor tilfredshed. For mig er det væsentlige, at et rejsebureau har indgående kendskab til et bredt udvalg af destinationer og hoteller, samt at det forstår at indleve sig i kundens ønsker og præferencer, og leverer rejseoplevelser som præcist matcher. Begge dele er til fulde opfyldt hos Lords Travel.
  Jørgen Thomsen, Charlottenlund
 • Siden 2003 har Lords Travel arrangeret min årlige rejse til ayurvedisk kurophold i Indien til min fulde tilfredshed. Jeg har dissemineret sclerose og går efterhånden meget dårligt og da jeg plejer at rejse alene, er det vigtigt for mig, at jeg kan stole på, der er bestilt handicapservice i fly og lufthavne hele vejen. Jeg har altid følt mig helt tryg ved Lords Travel og aldrig overvejet at skifte dem ud med andre.
  Susanne Christensen, Hillerød
 • Vi har de sidste mange år rejst med Lords Travel fordi vi oplever et rejsebureau der ved hvad de taler om, god informativ oplysning om rejsemålet fordi man selv har været der, hvilket også gælder hotellerne. Vi kan trygt give vores anbefaling til alle der vil have en perfekt ferie.
  Peter & Ingelise Nielsen, Greve
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse